Aankomend weekend zijn de Nederlandse Breidagen

0
8929

De Brei- en Haakdagen (sinds 2016 is de officiele naam ‘ Nederlandse Breidagen ’), een beurs die meer is dan een beurs, een evenement met een unieke brei- en haakbeleving.

Je bezoekt de Brei- en Haakdagen natuurlijk voornamelijk om te winkelen. Meestal zijn er zo’n 65 winkels en bedrijven die deelnemen aan het marktgedeelte. In de huidige tijd van webwinkels is het belangrijk om jezelf ook te laten zien op beurzen. We willen mensen verbinden en vooral ook verder helpen met hun brei- en haakwerk. Verbinden doen we door bezoekers met elkaar in contact te brengen. Iedereen heeft dezelfde passie, namelijk breien of haken. En dat verbind.

Door het geven van workshops, zowel diepgaandere workshops die wat langer duren, als korte workshops van maximaal 1 uur, kun je nieuwe technieken leren. Hiervoor worden brei- en haakprofessionals ingeschakeld die les geven in hun eigen specialisme. Dat kunnen bepaalde technieken zijn zoals kantbreien of fair isle. Maar je kunt ook leren hoe je mooi kunt afkanten bij een bepaald patroon, of hoe je gemakkelijker iets opzet, hoe maak je mooie minderingen en hoe brei je een sok?

Op elke editie is een hoofdgast aanwezig. In het verleden hebben we al populaire ontwerpsters gehad zoals Ysolda, Nancy Marchant, Carol Feller, Carla Meijsen en Anna Maltz. Op de komende editie is de Duitse Isabell Kraemer te gast. Haar ontwerpen zijn modern en worden naadloos en topdown gebreid. Een stijl die goed bij de Nederlandse breiers past.

Nederlandse breidagen
21 & 22 oktober 2016
10:00-17:00 uur
Entree € 9,00 of € 17,00 passe-partout, kinderen tot 12 jaar gratis
www.breidag.nl 

Adres:
IJsselhallen
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in