Aan de Haak 15 (ook online)

Echte must-haves

2
5085

Speciaal voor de tassenliefhebber is er weer een gloednieuwe tassenspecial! Je kunt nooit genoeg tassen hebben en hoe leuk is het om ze zelf te maken! Laat je inspireren en ga aan de slag: kies jij voor dat handzame neutrale tasje of juist voor die grote shopper in vrolijke kleuren?

Deze uitgave bevat tassen voor verschillende niveaus, zoals je kunt zien aan de hoeveelheid sterren bij de artikelen en in de inhoudsopgave. Zo maken we voor de beginnende haaksters een hemdtasje. Vouw dit tasje op om hem mee te nemen voor onverwachte aankopen. In de categorie ‘Gemiddeld’ maken we onder andere vrolijke olifantenrugzakjes voor kids. Alle spulletjes die je nodig hebt passen in haar buik.

Uiteraard hebben we ook een aantal exemplaren voor gevorderde haaksters, zoals een bijzondere patchworktas met blokken en strepen, en een zomerse tas met de Mochila techniek.

2 REACTIES

  1. Hallo, ik heb aan de haak leren kennen met uitgave 13, via een vriendin. Kan ik alle ontbrekende nummers nog ontvangen? Kan ik in België een abonnement krijgen op dit tijdschrift? Alvast bedankt voor een antwoordje terug. Groetjes Ria

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in