Aan de Haak 18 (ook online)

1
5302

De winter staat weer voor de deur en terwijl de dagen korter worden en de temperatuur daalt, halen we de warmte en gezelligheid naar binnen. In deze uitgave vind je daarom heel veel woonaccessoires en decoraties waarmee je zelf een warme, winterse sfeer creëert in huis.

Ga bijvoorbeeld aan de slag met één van de drie kussens. Kies je voor de variant met grafisch patroon van pagina 10, het kussen met mandala van pagina 50 of ga je voor de Mochila techniek, zoals op pagina 74? In deze uitgave ook het vervolg van de vierdelige seizoenenserie over de placemats haken met de Filethaaktechniek. Hoe je de winterse variant van het placemat haakt, lees je op pagina 29. Heb je deel 1, de herfst, gemist? Kijk dan voor Aan de Haak 17 op hobbyou.nl/aandehaak.

Op pagina 66 lees je een interview met Bobbi Eden over haar nieuwe boek ‘Haken@Home met Bobbi Eden’. Een speciaal ontwerp, een heerlijke wolwit windlicht van haar, zie je op pagina 22.

Wat je ook gaat maken uit deze Warme Winter Woonspecial van Aan de Haak, deze winter zit jij er warm bij!

1 REACTIE

  1. Beste aan de haak,

    ik ben bezig met jullie “Log cabin kussen, grafisch in blauw en roze” in uitgave 18, p. 10 en ik heb een vraag. Bij de overgang van T10 naar T11 staat niet dat er 1 losse gehaakt moet worden, terwijl dat bij alle andere keren dat je moet draaien (ipv keren) wel. Klopt dit of zou hier ook een losse gehaakt moeten worden?

    Alvast bedankt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in