Aan de Haak 40 (ook online)

0
2080

Grafische patronen zijn helemaal van nu en perfect om in je haakprojecten te verwerken! In deze editie van Aan de Haak inspireren we je met toffe haakpatronen die helemaal ‘in style’ zijn.

Met de zomer in aantocht verrassen we je met items voor binnen én buiten, zoals de mooie grafische kussens, de gekleurde lampions en de tafelloper. Ook aan de kinderen is deze editie gedacht. Maak hen blij met een “inspired by tetris’-kleed, of een heuse tipi. Deze tent is toch de droom van ieder kind!

In deze editie kom je goed gekleed de zomer door met het mooie cross-over vest of de Hawaii spencer. Voor baby’s is er het lieve kindertruitje met assymmetrische knoopsluiting. En natuurlijk vergeten we de praktische items niet. Ga op stap met de herbruikbare boodschappentas en maak koken extra leuk met de grafische pannenlappen, ook heel handig voor bij de barbecue.

En wil je even een haakpauze? Lees dan het fijne interview met Liefs van Suus. Na een verkeersongeval ontdekte zij het haken. En nu is haar allereerste boek uit! 

Veel grafisch haakplezier!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in