Aan de Haak 45 (ook online)

0
2666

Deze editie, Aan de Haak 45 alweer(!), staat volledig in het teken van Cosy Graphics.

De spencer is weer helemaal ‘hot’ en perfect voor dit seizoen, daarom vind je op pagina 24 een prachtig zwart-wit exemplaar met signaalblauwe accenten. Maar er is meer! Haak ook de stijlvolle, luchtige pullover, de babyslofjes of het babytruitje met grafisch patroon.

We hebben een aantal leuke projecten met de reliëfsteek. Haak bijvoorbeeld de Jasmine kruikhoes, de hippe nettas of de Scandinavische pannenlappen. Daag jezelf uit met het hartveroverende gordijntje dat je maakt met de filetsteek en geef deze een mooi plekje in jouw interieur. Of haak het prachtige blauwe oog kussen van Mr. Cey als statement piece in jouw huis.

Haak ook de kittige lapjeskat Ellie en de schattige konijntjes. En tot slot vind je in deze editie het tweede (en laatste) deel van de Holly patchwork deken.

En wow, wat is er enthousiast gereageerd op de toevoeging van Haakflix aan het Aan de Haak all-in abonnement! Wil je deze geweldige aanbie- ding óók niet missen? Ga naar aandehaak.nl/abonneren of /omzetten en haal alles uit jouw Aan de Haak-abonnement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in