Aan de Haak 50 (ook online)

0
6485

Welkom bij de gerestylde Aan de Haak!
Samen met meer dan 800 lezers hebben we Aan de Haak naar een hoger niveau getild! In dit vernieuwde magazine vind je de mooiste haakpatronen in compleet nieuwe stijl. In deze edtie gaan we ‘Around the world’, met de mooiste projecten geïnspireerd op culturen van over de hele wereld.

Versier je huis met het bijzondere Peruaanse wandkleed, dat je maakt met een Soedan stramien. Of ga voor een prachtig schelpenornament dat echt een eyecatcher is in huis. De Calathea Ornata is een duurzame plant die je geen water hoeft te geven. Het granny kussen is dubbelzijdig en zal daardoor niet snel vervelen! De evil eye wandhanger is een geluksbrenger die de verbinding met de natuur symboliseert.

Ook qua kleding is er veel keuze. Ga voor de hippe baret of de Afrikaanse head wrap waar je echt de show mee steelt. De tribe ketting heeft designer Susy ontworpen als haar eerbetoon aan de haakcultuur. En de beenwarmers zijn ook een echte must-have. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Het nijlpaard truitje maakt elk kindje blij en de bijpassende slofjes met molen zijn heel fijn voor de koudere dagen. Orang-oetang Orange is leuk voor klein én groot.

En zoals altijd vind je handige accessoires in Aan de Haak. In deze editie staat een budget tas die je met een kleine investering kunt haken. De bad- en toiletmat zijn in ieder huis handig en ook het kleedje met waaierpatroon komt altijd van pas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in