Aan de Haak 6 (ook online)

0
13441

We vinden het superleuk als hakers en haaksters ons benaderen met nieuwe creaties en verhalen over hun haakwerk. In Aan de Haak 6 vind je inspirerende verhalen van Dendennis en Frederika van der Galiën en Mabel Gaiser van Crochet Addict. Hiernaast staan er mooie quotes in met het woord: ‘Perfect’. Deze quotes zijn door onze lezers verzonnen en de twee leukste quotes hebben wij uitgezocht.

Aan de Haak 6 staat ook vol winterse projecten. Hopelijk word jij hier net zo warm van als wij. Dit is natuurlijk niet alleen letterlijk bedoeld met een heerlijke scoodie, poncho’s, handwarmers en col, maar ook het gezellige, knusse gevoel voor in huis met de prachtige poef. Of een lekker warme babydeken of -cape en de prachtige Graphan voor op bank of bed.

Wat dacht je van de wollige mammoet en de sleutelhanger met het uiltje. Van kleding, gifts, homedeco tot de leukste kids-ideeën, je vindt het in Aan de Haak. Graag nog even speciale aandacht voor de fraaie feestkleding voor kinderen in deze uitgave. Tijd om aan de slag te gaan!

Veel haakplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in