Aan de Haak Amigurumi Magazine 7 (ook online)

0
2970

Kriebelen jouw handen alweer om aan de slag te gaan met deze zevende(!) editie van Amigurumi Magazine? Dat is helemaal terecht, want we hebben weer de leukste amigurumi patronen voor je verzameld. Dus pak je favoriete haaknaald en garens er vlug bij en blader lekker door deze uitgave!

 

Sprankelend het jaar uit, daar hebben we leuke haakpatronen voor! Maak bijvoorbeeld een champagnefles en bijpassende glazen, of knal 2022 in met gehaakte vuurpijlen. Lekker veilig en superleuk voor in huis! Wil je toch nog even wat gezelligs haken voor Kerst? Wat dacht je van de kerstboom met slingers en een piek, of schattige thee- en koffie kopjes in kerststijl?

Care to share! Bekijk eens wat je allemaal cadeau kan geven uit deze uitgave. Een spelletjesavond is bijvoorbeeld niet compleet zonder dit dambord met gehaakte spelers. Ook aan lieve knuffels hebben we gedacht: vrolijke ijsberen, troostkonijn en een gehaakt punnikurumi beest kunnen niet wachten om ingepakt te worden. Geef je liever een bloemetje cadeau? De amaryllisbol met Kawaii gezicht is dan perfect!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in