Aan de Haak Amigurumi Special 2 (ook online)

0
8721

Na het succes van de eerste Aan de Haak Amigurumi Special in 2019 kon een vervolg niet uitblijven. Voor je ligt dan ook een gloednieuwe uitgave vol met gave Amigurumi projecten. En daar blijft het niet bij: speciaal voor Amigurumi fans geeft Aan de Haak nu jaarlijks twee Amigurumi Specials uit. Die wil je niet missen toch? Upgrade je abonnement via aandehaak.nl/upgraden.

In deze uitgave vind je lieve knuffels, zoals een luiaard, pauw en toekan, maar ook een geboorteschilderijtje met olifant, mini cactus sleutelhangers of een tuimelaar. Heel gaaf zijn ook de marionetten vogels van maar liefst 75-80 cm hoog, gemaakt met een knuffelig, zacht garen!

Laat je verder inspireren door de leesverhalen van Annemarie Arts en Alexa Boonstra, misschien beter bekend als Amilishly. Geen onbekenden in de haakwereld én extra leuk, je kunt gelijk aan de slag met een project van allebei: een Japanse Mini doll van Amilishly of een octopus van Annemarie, deze kun je op drie manieren gebruiken: als knuffel, boekenlegger en sleutelhanger!

Veel haakplezier!

Let op: Je kunt de Aan de Haak Amigurumi Special 2 alleen online lezen als je een abonnement mét Amigurumi specials hebt!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in