Aan de Haak ‘De Vier Elementen’ Crochet Along

Haak vanaf 15 september negen weken mee met de nieuwste Aan de Haak Crochet Along (CAL), ontworpen door Hera Lecluse! Samen maken we een prachtige deken waarin de elementen vuur en water zijn verwerkt. Er zijn twee kleurstijlen; de keuze is aan jou! Ga met de Durable Cosy fine garen aan de slag met diepe vuurtinten, of kies voor de mooie blauwe en witte kleuren. Haak je ook aan?

WAT IS EEN CAL?
Bij een CAL werk je met heel veel mensen tegelijk aan eenzelfde project en krijg je wekelijks, op een vast tijdstip, een deel van het patroon. Basiskennis van haken is handig (dat je weet wat lossen en vasten zijn en dat je niet schrikt van dubbele stokjes). Neem ook de tijd om het patroon te lezen en om de instructievideo’s nauwlettend te volgen op www.youtube.com/aandehaak. Dat maakt de CAL tot een succes. Er komt een flink aantal technieken aan bod, zoals de uitdagende reliëfsteek. Maak met De Vier Elementen CAL van Aan de Haak kennis met de veelzijdigheid van haken en ontdek hoeveel rust en voldoening haken je geeft.

Facts over De Vier Elementen CAL

  • Formaat kleed: circa 100 x 130 cm
  • Diverse technieken komen aan bod, waaronder de reliëfsteek
  • Je haakt met Durable Cosy fine van G Brouwer & Zn., prachtige kwaliteit dus!
  • Looptijd: de CAL duurt 9 weken, start 15 september 2022.
  • Wekelijks gratis nieuwsbrief met patroon en instructievideo’s.
  • Garenpakket in 2 kleurvariaties, de keus is dus aan jou!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en haak mee met de nieuwste Aan de Haak CAL!Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Volg ons op social media

13,154FansLike
11,038VolgersVolg
1,535VolgersVolg
1,670AbonneesAbonneer

Bekijk de gratis demo!