Aan de Haak 12 (ook online)

0
4008

De dagen worden korter en de temperaturen zakken langzaam naar het nulpunt. Tijd om je lekker warm in te pakken en je te beschermen tegen de koude winterse dagen! In deze speciale uitgave van Aan de Haak vind je daarom ontzettend veel warme wintergoodies & hoodies.

Van mutsen, sjaals, omslagdoeken en handschoenen tot warme sokken en comfortabele vesten: dit nummer biedt genoeg variatie om lekker aan de slag te gaan! Wil je extra opvallen deze winter? Maak dan de hippe scoodie die het midden houdt tussen een warme col en leuke hoodie. Ben je geen liefhebber van een muts en wil je toch je oren warm houden? Dan val je vast voor de gave hoofdband met kabels.

Ook aan de kids is gedacht. Zo vind je een mooie warme pinguïnmuts voor de allerkleinsten. Door eerder te stoppen of juist langer door te gaan met meerderen maak je deze muts in iedere gewenste grootte. Ben je op zoek naar een blikvanger voor in huis én een leuke goodie voor je baby? Ga dan aan de slag met de babygym tipi. Door de hangende pompons en de schattige knuffelbeer is dit maar wat interessant voor je kleintje.

Ook stoere mannen houden in de winter graag hun hoofd warm. Daarom vind je een coole beanie voor hen. De beanie is ontworpen door de 17-jarige Joep van Damme. Deze jonge ondernemer haakt en breit al sinds zijn zesde en heeft nu al een eigen webshop en haakboek op zijn naam staan. Hoe dit allemaal begon? Zijn verhaal lees je in deze uitgave.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in