Amigurumidag 2017

Mijn bezoek aan Amigurumidag 2017

0
1145

Op 7 Oktober 2017 was het weer zo ver, Amigurumidag in Echtstudio!

Je kunt op amigurumidag terecht voor persoonlijke gesprekken met de hipste ontwerpers, inspiratie opdoen en natuurlijk voor het shoppen van al je haakbenodigdheden.

Dit was de 3e keer Amigurumidag. Tevens ook de 3e keer dat ik aanwezig was bij dit haak-event. Ik als fanatiek amigurumi-haakster kan dit natuurlijk niet missen!

Ik dacht dat ik goed op de hoogte was van wat er allemaal op de markt is qua patronen, haakboeken en garen maar dit bleek echter niet het geval. Op dit event hebben de uitgenodigde haak-sterren al hun pracht meegebracht en blijk ik echt wel wat dingen te hebben gemist!

Om jullie een klein kijkje te geven in wat er allemaal te zien was hier een foto-impressie:

Zoals je ziet was het aanbod fantastisch. Alle ontwerpers stonden verspreid door de hele winkel en er was tijd genoeg voor een leuk babbeltje. Doordat je bij de ingang een “paspoort kreeg” werd je gestimuleerd langs iedere ontwerper te lopen. In dit paspoort moest je een stempel halen bij iedere ontwerper die een amigurumi heeft ontworpen binnen het thema “de wereld rond”.

Zodra je langs alle ontwerpers  bent geweest, klaar bent met shoppen en inmiddels een volle winkelmand hebt kun je naar de kassa. Bij de kassa kreeg je op vertoon van je volle paspoort 10% korting op al je gekochte artikelen, een leuke bijkomstigheid dus!

Ik ben ook met een mooie buit naar huis gegaan:

Pica Pau was niet aanwezig op deze dag, maar Joke Vermeieren had haar boek meegenomen voor de geïnteresseerden. Ik kon het natuurlijk niet laten om dit boek mee te nemen!

Na 2,5 uur vermaak in Echtstudio was het tijd om weer op huis aan te gaan. Eenmaal thuis kriebelde het ontzettend, ik moest gelijk mijn haaknaald pakken!

Zo zie je, dit soort events zorgen dat de inspiratie en de haak-zin weer naar boven borrelen, in ieder geval wel bij mij.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in