NEDERLANDSE BREIDAGEN 2019

0
880

De Nederlandse Breidagen in Amsterdam!

Kom op 25 & 26 mei op een prachtige industriële locatie, midden in Amsterdam, twee dagen lang inspiratie opdoen met en onder gelijkgestemden. Op het beursgedeelte staat kwaliteit voorop! Het neusje van de zalm van de internationale brei- en haakwinkels zijn hier te vinden.

Duurzaamheid is een populair thema en mensen vinden duurzaamheid steeds belangrijker. Ze willen weten waar hun wol vandaan komt en of de materialen die gebruikt worden om bijvoorbeeld te verven milieuvriendelijk zijn. Bij deze speciale editie van de brei- en haakdagen besteden we extra aandacht aan duurzaamheid in garens en textiel . Er wordt  een speciale markt ingericht die hier volledig op gericht is.

Het thema duurzaamheid wordt doorgetrokken door ook in het horecagedeelte van de beurs hierop in te spelen. Ruimte voor biologische producten en streven naar zero waste!

Meld je ook aan voor een inspirerende workshop, waar je verrassende ideeën kunt opdoen en nieuwe technieken leert. Neem vooral ook je brei- en haakwerk mee!

Dit leuke evenement is niet alleen te vinden in Amsterdam, maar ook in Groningen! Op 3 & 4 mei 2019 kun je ook de Nederlandse Breidagen bezoeken in de Suikerfabriek in Groningen.

Wij mogen kaarten verloten, doe mee & maak kans!

Kijk hier voor meer informatie en kaarten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in