Durable Rope Garen

0
354

Het assortiment van Durable is uitgebreid met een nieuw garen, wat zeer geschikt is voor macramé: Durable Rope! Macramé is een knooptechniek waarmee de mooiste decoraties voor het interieur te maken zijn. Dit lekkere chunky garen bestaat uit allemaal losse draden die licht getwijnd zijn. Hierdoor is het garen mooi uitkambaar en zijn er mooie kwasten, veren en franjes mee te maken. Het garen is perfect voor macramé, maar ook haken is zeker mogelijk. Gave wandhangers, kussens, kleden, onderzetters, alles is mogelijk en met een paar projecten is het interieur omgetoverd in een boho chic paleis. Iedereen kan meteen starten met een make-over, want de eerste patronen staan al online!

Durable Rope is gemaakt van 70% gerecycled katoen en 30% gerecycled polyester en is verkrijgbaar in 14 kleuren. Het gehele garen bestaat uit gerecycled materiaal en daarom een duurzame keuze. Een verdraaid mooi garen wat niet mag missen in je macramé assortiment!

Was je nog niet op de hoogte van het nieuwe Durable Rope garen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en zorg dat je niks meer mist! Ga voor meer informatie & inspirerende patronen naar onze website www.durableyarn.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in