Aan de Haak voor het goede doel!

emma

Haak de Emma Beer

Speciaal voor deze nieuwe actie van Aan de Haak, Durable en het Emma Kinderziekenhuis heeft Dendennis een haakpatroon ontworpen: de Emma Beer. Deze schattige beer is een gehaakte variant op de knuffelbeer die de kinderen in het ziekenhuis krijgen wanneer zij daar worden opgenomen. Doe mee en bestel het garenpakket!

Doel: geld inzamelen!

Het doel van deze actie is om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat Stichting Steun Emma alle kinderen die worden opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis een zacht knuffelvriendje kan geven. Van alle bestelde pakketten doneert Aan de Haak de winst aan Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.

Over het Haakpakket Emma Beer

De haakpakketten worden eind oktober naar de bestellers verstuurd. Het vrolijk ingepakte pakket bevat de volgende onderdelen: haakpatroon, genoeg garen van Durable, borduurnaald, ogen en 250 gram vulling (optie). Bestel het garenpakket en haak dit schattige beertje!

Meer doen? Organiseer een haakdag en verkoop je Emma Beer!

Heb je de smaak te pakken? Of vragen je vrienden of je ook een Emma Beer voor hen wilt haken? Doen, hartstikke leuk! Organiseer een haakdag, verkoop jullie creaties en doneer de opbrengst op deze pagina. Of kan je niet haken maar wil je Stichting Steun Emma wel helpen om de kinderen een knuffel te geven, doneer via onderstaande QR-code of ga naar de actiepagina! Voor iedere € 15,- kan het Emma een beresterk vriendje uitdelen bij opname.


emma beer

Over de Emma Beer
Een ziekenhuisopname is heel spannend, zeker voor een kind. Een warm welkom, met een knuffelbeer op bed kan voor afleiding zorgen. De Emma Beer is er 24 uur per dag voor het kind; een maatje tijdens de spannende in het ziekenhuis. Het ziekenhuis kan de Emma Beer alleen uitdelen dankzij giften van particulieren of bedrijven. Met elke € 15,- die wordt gedoneerd of ingezameld kunnen zij een kind dat wordt opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis verrassen met dit zachte vriendje.

 

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws rondom de Emma Beer! Let op: na inschrijving krijg je een aanmeldingsmail die je moet bevestigen. Daarna is je inschrijving pas voltooid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.