Gratis patroon kerstballen haken

4
17330

De goede Sint is dan eindelijk in het land, maar buiten het feit dat het erg leuk voor onze kinderen is, lopen wij er dit jaar niet zo heel erg warm voor. Wellicht door de hele discussie die er omheen hangt.

Waar wij wel heel erg voor in de mood blijven is: Kerst! Wat is die voorpret toch heerlijk. Deze tijd van het jaar is zo ontzettend genieten.

We hadden natuurlijk al de kerstklokjes en de kerststerren die Frederika haakte. Deze kun je hier vinden. Natuurlijk moesten er ook nog kerstballen worden gehaakt. Beide haakten we 2 patroontjes en die willen we graag met jullie delen!

Frederika haakte deze:

kerstballen Frederika

En Mabel haakte deze:

img-20161117-wa0002

De link naar de patronen van al deze kerstballen vind je hier!

Heel veel plezier met de patroontjes.

Veel liefs,

Mabel en Frederika

4 REACTIES

 1. Hoi hoi !
  Ik zag de prachtige kerstballen hier en nam mij voor om elke maand 2 kerstballen te maken, met de kerst heb ik er dan toch mooi 24 ! Ik zag het al helemaal voor me……. alleen doen de linkjes naar de patronen het geen van allen :'(. Ook die van de kerstklokjes en de kerststerren doet het niet ! Help ! Nee hè, valt mijn mooie idee nu in het water ?
  Haakgroetjes,
  Caroline De Prijcker

  • Hallo Caroline,

   Wat ontzettend leuk idee!
   Er was even iets fout gegaan op onze website waardoor wij alle patronen er op nieuw op hebben moeten zetten. Ik ben bang dat daardoor de links niet meer werken, excuses!
   Hierbij de link naar alle patronen op onze website http://www.crochetaddict.nl/p/blog-page.html?m=1 Als je even naar beneden scrolt zie je alle patronen en kun je ze daar downloaden. Heel veel succes! Lukt het niet stuur ons dan even een mailtje dan mailen we ze je! Crochetaddictnl@gmail.com

   Groetjes, Mabel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here