Home Aan de Haak CAL Homey Comfort

Aan de Haak CAL Homey Comfort

Homey Comfort Homey Comfort

In februari 2018 zijn wij gestart met de allereerste Aan de Haak CAL! Een prachtig, comfortabel woondeken ontworpen door Hera Lecluse met de toepasselijke naam ‘Homey Comfort’.

De deken is gemaakt van het fijne zachte garen Durable Cosy en Durable Cosy Fine en verschijnt in twee kleurstellingen: Indigo Meets Rose en Curry Up.

De CAL duurt 15 weken. Het uitgeschreven patroon wordt ondersteund door een video die ook in het patroon staat. De Aan de Haak CAL patroon en garenpakketten zijn alleen verkrijgbaar via onze webshop Hobbyou.nl.

De Homey Comfort CAL Woondeken is gemaakt van het fijne zachte garen Durable Cosy en verschijnt in 2 kleurstellingen‘Indigo meets Rose’ en ‘Curry Up’. Iedere kit bevat 34 bollen Durable Cosy en een uniek leren label. Daarnaast verschijnen er ook 2 kits met Durable Cosy Fine garen, voor een iets kleiner en dunner model, in nagenoeg dezelfde kleurstellingen. Deze kits bevatten 24 bollen en zijn voordeliger qua prijs.

Let op: Durable Cosy Fine is de dunnere variant van Durable Cosy. Door voor Durable Cosy Fine te kiezen wordt de deken kleiner (en iets dunner) dan de oorspronkelijke deken die gehaakt is met Durable Cosy. De afmeting van de grote variant is 90 bij 180 cm. De afmeting van de kleine variant is 65 bij 120 cm.

Durable Cosy Fine kleurstellingen

Voor degenen die een Durable Cosy Fine pakket hebben en niet weten welke kleuren zij moeten gebruiken, hebben we het kleurenschema gemaakt. Je kunt hier precies zien welke kleuren van de Durable Cosy garen zijn vertaald naar de Durable Cosy Fine garen.

Wanneer er in het patroon bijv. Agathe Green wordt gebruikt, gebruik je bij Durable Cosy Fine de kleur Vintage Green. Eigenlijk gebruik je gewoon dezelfde kleuren, ze heten alleen anders.

homey comfort

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Volg ons op social media

8,551FansLike
2,632VolgersVolg
888AbonneesAbonneer
webshop

Met welke naalddiktes wordt de Durable Cosy Fine deken gehaakt?

De versie van de CAL met de Cosy fine wordt gehaakt met haaknaald 3.5/4.0/4.5 mm.

Kan ik het patroon makkelijk verbreden?

Nee, doordat er wordt gewerkt met diverse steken en verschillende haaknaalddiktes is het niet makkelijk om de CAL te verbreden.

Het geschreven patroon wijkt af van de video in toer 3. Welke moet ik aanhouden?

Je kunt het best de geschreven versie aanhouden. Dus haken in de achterste lus.

Wat wordt er bedoeld met GK, goede kant en VK, verkeerde kant?

Dat geeft aan welke kant van het werk naar je toegericht is bij het haken van een bepaalde toer.

Er zit een fout in tour 7 en 8. Bekijk hier de juiste uitleg.

In toer 7 staat dat je moet haken in toer 6, dat moet zijn in toer 5. Voor toer 8 geldt ook dat er in toer 5 gehaakt moet worden en niet in toer 6 zoals beschreven staat.