Home Aan de Haak CAL Homey Comfort

Aan de Haak CAL Homey Comfort

Homey Comfort Homey Comfort

In februari starten we met de allereerste Aan de Haak CAL! Een prachtig, comfortabel woondeken ontworpen door Hera Lecluse met de toepasselijke naam ‘Homey Comfort’.

De deken is gemaakt van het fijne zachte garen Durable Cosy en Durable Cosy Fine en verschijnt in twee kleurstellingen: Indigo Meets Rose en Curry Up.

De CAL start op donderdag 8 februari en zal 15 weken duren. Iedere donderdagavond wordt een deel van het patroon gedeeld via een nieuwsbrief in de mailbox. Het uitgeschreven patroon wordt ondersteund door een video die ook in de nieuwsbrief staat. De Aan de Haak CAL is online te volgen via de nieuwsbrief en de website. Ook zal er in een uitgaven van Aan de Haak (nummer 14) een extra item voor de CAL beschreven worden. De garenpakketten zijn alleen verkrijgbaar via onze webshop Hobbyou.nl.

Iedere kit bevat 34 bollen Durable Cosy en een uniek leren label. Het garenpakket kost €117,99. Bestel het garenpakket Durable Cosy nu en ontvang 10% korting.  Daarnaast verschijnen er ook 2 kits met Durable Cosy Fine garen, voor een iets kleiner en dunner model, in nagenoeg dezelfde kleurstellingen. Deze kits bevatten 24 bollen en zijn voordeliger qua prijs. Het garenpakket kost €69,99. Bestel het garenpakket Durable Cosy Fine nu en ontvang 5% korting. De kortingsactie is beperkt geldig.

Let op: Durable Cosy Fine is de dunnere variant van Durable Cosy. Door voor Durable Cosy Fine te kiezen wordt de deken kleiner (en iets dunner) dan de oorspronkelijke deken die gehaakt is met Durable Cosy. De afmeting van de grote variant is 90 bij 180 cm. De afmeting van de kleine variant is 65 bij 120 cm.

Durable Cosy Fine kleurstellingen

Voor degenen die de Durable Cosy Fine pakketten hebben aangeschaft en niet weten welke kleuren zij moeten gebruiken, hebben we het kleurenschema gemaakt. Je kunt hier precies zien welke kleuren van de Durable Cosy garen zijn vertaald naar de Durable Cosy Fine garen.

Wanneer er in het patroon bijv. Agathe Green wordt gebruikt, gebruik je bij Durable Cosy Fine de kleur Vintage Green. Eigenlijk gebruik je gewoon dezelfde kleuren, ze heten alleen anders.

homey comfort

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De Aan de Haak CAL is online te volgen via de nieuwsbrief en de website. Ook zal er in één uitgave van Aan de Haak (nummer 14) een extra item voor de CAL beschreven worden.

Wil jij op de hoogte gehouden worden over de Aan de Haak CAL? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op social media

6,881FansLike
1,431VolgersVolg
646AbonneesAbonneer
webshop

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!