KNIT&KNOT – Brabantse Brei- en Haakdagen

0
615

Op 24-25 en 26 oktober vindt de 8e editie van KNIT&KNOT plaats. De Industriële Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van KNIT&KNOT, de brei- & haakdagen van het Zuiden. In dé Textielstad van Nederland, houden wij het event voor iedereen die dol is op haken, breien, vilten & macrameeën. Een warm welkom voor ruim 5.500 creatieve makers uit Nederland en België!

KNIT&KNOT is voor iedereen!
Shoppen bij exposanten, aanschuiven bij specialisten voor make & takes, workshops of een masterclass. Of je nu net begint of al de nodige ervaring hebt, inspiratie genoeg bij bekende bloggers, designers en auteurs. Leuk als je vriendinnen vragen, waar je die gave sjaal, toffe kussen, wandkleed, hoofddoek of trendy poef vandaan hebt. Zelf gemaakt, kan je dan met trots zeggen!

Nieuw in oktober onder meer de thema’s
(H)eerlijk ambacht (oorsprong van wol en originele toepassingen o.a. demo van Schaap tot draad)
Leer combineren (diverse handwerktechnieken in één werkstuk) Maar ook:
#warmewinterinspiratie: (feestelijke en cosy items)
#Hollandsknittalent: Waar ben je trots op, neem je pronkstuk mee en laat deze bewonderen
#Broodjebreien: twee uur durende minimasterclasses, om echt je tanden in te zetten, incl. lekkere hap.
#hetiszofijnomeenhandwerkstertezijn: aanschuiven aan de lange tafel. Samen met ‘handmade’ soulmates die dezelfde taal spreken. Praten en breien gaan dan ook heel goed samen
Nieuw: Doe mee met de #Knitenknotalong (KAL) Vanaf 6 september nemen we je mee richting de feestdagen aan de hand van een feestelijke sokken KAL. Ontwerpster Bianca Boonstra heeft speciaal voor de KNIT&KNOT fans een feestelijke sok ontworpen die we met zijn allen tegelijk gaan breien. In vier weken tijd neemt zij je wekelijks aan de hand mee en voor je het weet heb jij je originele wintersok gebreid! Meer info op www.knitenknot.nl en op het blog van Chefwol.nl
Nieuw: Christmas GIVE AWAY TREE Voor het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Samen met het blad Aan de Haak hebben we het doel om samen een kerstboom vol te hangen met mooie gehaakte amigurumi boomhangers. Steun jij ook graag dit mooie doel? Dat kan door je hanger op de beurs KNIT&KNOT in Tilburg in de boom te hangen of door deze voor 20 oktober op te sturen naar: Aan de Haak, t.a.v. Christmas give away tree. Doe mee en haak een ander blij! Meer informatie en gratis patronen van boomhangers.

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen! KNIT&KNOT wordt gehouden in de prachtige industriële Koepelhal, gelegen direct achter het Centraal Station in de Spoorzone.

Informatie
KNIT&KNOT is geopend op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 17.00. Via www.knitenknot.nl betaal je in de voorverkoop online € 8,50,- aan de kassa € 10,00 pp. Info via www.knitenknot.nl. Voor de snelle beslissers is er een mooie goodiebag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in