Mystery Crochet Along picknickkleed

0
2508

Coming soon! De nieuwe Aan de Haak CAL: een picknickkleed in trendy kleuren en met geometrische vormen. Lees op deze pagina meer over dit ontzettend leuke project. Jij haakt toch ook mee?

Heb je ook weer zin in een nieuwe uitdaging? Haak dan vanaf begin april mee met onze derde CAL, Crochet Along, en maak zo een trendy en handig picknickkleed. Bij een CAL werk je met veel mensen tegelijk aan eenzelfde project. Elf weken lang krijgen de deelnemers wekelijks een update via de gratis nieuwsbrief, waar ook gelijk een deel van het uitgeschreven patroon in staat, eventueel aangevuld met video-instructies. Aan het eind van de CAL heb je een fijn picknickkleed. Ben je nog niet zo ervaren? Geen probleem. We haken deel voor deel, dat maakt het project overzichtelijk en haalbaar!

Jij haakt toch ook mee? Lees hier meer over de CAL.
In onze webshop vind je een compleet en voordelig pakket voor de CAL. Bestel nu en profiteer van extra korting!

 

 


Facts
– Start van de CAL: begin april, looptijd 11 weken
– Garenpakket te koop met garen Durable Double Four van G Brouwer & Zn. Prachtige kwaliteit dus!
– Formaat picknickkleed: ongeveer 170 x 170 cm
– Over het ontwerp:
   – 9 Blokken met geometrische vormen
   – Prachtig kleurverloop met 8 trendy kleuren en een basis van zwart
   – Open en dichte figuren
   – Fair Isle haaktechniek

Stefanie van Heusden ontwierp deze CAL. Stefanie is eigenaresse van coloursoflife.nl en vaste medewerkster van Aan de Haak. Ze ontwerpt patronen, geeft workshops én medio maart verschijnt haar tweede boek: Macramé, in Colours. Kijk voor meer informatie over Stefanie op coloursoflife.nl of volg Stefanie op Instagram: @coloursoflife.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in