omslagdoeken

Lieve volgers,

Zijn jullie al een beetje gewend aan het koudere weer? Mijn sjaals liggen alweer in de kast. Maar daarnaast mijn andere grote passie: omslagdoeken! Ideaal voor als je winterjas net te warm is maar je zomerjasje net te koud. En met de echte kou te gebruiken als heerlijke grote dikke sjaal, I love it. Voor deze blog heb ik de leukste gratis patronen van omslagdoeken voor jullie opgezocht. Klik op de foto om naar het bijbehorende haakpatroon te gaan.

dividermint

Heb je een favoriet gevonden of heb je zelf nog tips voor leuke omslagdoeken? Ik ben altijd op zoek naar leuke patronen. Laat het mij weten op Instagram of Facebook!

Veel haakplezier, zo gaan we warm de winter in!

Liefs,
Laura – Hip Met Draad

dividermint

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in