WIN HET GESIGNEERDE BOEK ‘HAKEN@HOME MET BOBBI EDEN’

8
1684

Dat Bobbi Eden verborgen talenten heeft weten we allemaal. En één daarvan is haken! Van haar eerste haakboek zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht en dit tweede haakboek, Haken@home met Bobbi Eden, laat zien dat Bobbi iedereen kan leren haken!

Maak kans op het nieuwste boek van Bobbi Eden. Het exemplaar dat je wint is er niet zomaar één, maar persoonlijk gesigneerd door de schrijfster. Laat je gegevens achter en doe mee met de winactie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

8 REACTIES

  1. Om te beginnen wil ik lectuurmand gaan haken , daarna de tuin theelichtjes, waarschijnlijk nog meer leuke dingen uit het boek

  2. Dit zou echt een verrassing zijn, dit mooie boek gesigneerd Bobbi Eden zelf. En dan te bedenken dat ik die mooie plaid en die schattige tuinlichtjes kan gaan maken. En niet te vergeten wat leuke dingen voor de kinderkamer, geweldig!

  3. Geweldig! Ik begin bij het begin. Ik brei meer dan ik haak maar wil graag ook het haken onder de knie krijgen! Komt het boek goed van pas!

  4. leuke actie is dit. Er staan zoveel leuke projecten in dit boek dat ik het graag zou winnen. Begin ik met de lectuurmand en daarna houdt het nog niet op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here