Aan de Haak CAL

Aan de Haak is het magazine dat, zoals de naam al doet vermoeden, volledig in het teken staat van haken. Elk jaar komen wij met diverse Crochet Along projecten (CAL). Wil jij mee doen aan een Aan de Haak CAL, schrijf je in op de nieuwsbrief en mis niks!

De Chunky Blanket Crochet Along (CAL) deken is ontworpen door Hera Lecluse en gemaakt met het prachtige, nieuwe Chunky Monkey garen van Scheepjes. Deze garen zijn mooi van glans, anti pilling en aangenaam dik en in 2 kleurvarianten: ‘Misty Hearts’ en ‘Earthly Love’.

Aan de Haak CAL: een picknickkleed in trendy kleuren en met geometrische vormen, ontworpen door Stefanie van Heusden van Colours of Life.  Haak dan mee met onze derde CAL, Crochet Along, en maak zo een trendy en handig picknickkleed.

In december 2018 heeft Aan de Haak, in samenwerking met CuteDutch, een CAL ontworpen speciaal voor de Kerstdagen! De CAL bestaat uit 5 superleuke gehaakte ornamenten en een bijpassende krans.

In februari 2018 zijn wij gestart met de allereerste Aan de Haak CAL! Een prachtig, comfortabel woondeken ontworpen door Hera Lecluse met de toepasselijke naam ‘Homey Comfort’.

Volg ons op social media

13,154FansLike
11,038VolgersVolg
1,535VolgersVolg
1,670AbonneesAbonneer

Bekijk de gratis demo!