Mystery Crochet Along Picknickkleed

Mystery Crochet Along Picknickkleed

De nieuwe Aan de Haak CAL: een picknickkleed in trendy kleuren en met geometrische vormen, ontworpen door Stefanie van Heusden van Colours of Life. Lees op deze pagina meer over dit ontzettend leuke project. Jij haakt toch ook mee?

Heb je ook weer zin in een nieuwe uitdaging? Haak dan mee met onze derde CAL, Crochet Along, en maak zo een trendy en handig picknickkleed. Bij een CAL werk je met veel mensen tegelijk aan eenzelfde project. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een gedeelte van het patroon. Het bijbehorende pakket is te bestellen in onze webshop Hobbyou.

De looptijd
De CAL duurt 11 weken. In deze 11 weken krijgen de deelnemers wekelijks een update via de gratis nieuwsbrief, waar ook gelijk een deel van het uitgeschreven patroon in staat, eventueel aangevuld met video-instructies. Aan het eind van de CAL heb je een fijn picknickkleed. Ben je nog niet zo ervaren? Geen probleem. We haken deel voor deel, dat maakt het project overzichtelijk en haalbaar!

Over het ontwerp
De mystery picknickkleed bestaat uit 9 blokken met geometrische vormen. Het formaat van het picknickkleed is ongeveer 170×170 cm. De 9 blokken zijn opgebouwd met prachtig kleurverloop van 8 trendy kleuren met de basis kleur zwart. In het ontwerp zitten open en dichte figuren, gehaakt met Fair Isle haaktechniek. Fair isle is een bekende breitechniek, maar kan ook toegepast worden bij het haken. Je werkt met twee of meerdere kleuren/draden. Het lijkt dan ook een beetje op mochilla haken, maar het draadje gaat net even iets anders over de haaknaald.

Over de maakster
Stefanie van Heusden ontwierp deze CAL. Stefanie is eigenaresse van coloursoflife.nl en vaste medewerkster van Aan de Haak. Ze ontwerpt patronen, geeft workshops en media maart verschijnt haar tweede boek: Macramé, in colours.

De kleuren van de Mystery Picknickkleed

Het picknickkleed is gehaakt met de garen Durable Double Four van G Brouwer & Zn. De garen zijn van prachtige kwaliteit!

 

 

Inschrijven nieuwsbrief Aan de Haak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op social media

10,508FansLike
7,059VolgersVolg
1,260VolgersVolg
1,030AbonneesAbonneer

Bekijk de gratis demo!

Bekijk de gratis demo!