Op zoek naar een leuk haakpatroon?

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde haak professional: je bent waarschijnlijk altijd op zoek naar een leuk haakpatroon. Om inspiratie op te doen voor een volgend haak-project, omdat je klaar bent met de vorige of omdat je een nieuw idee hebt om te gaan haken maar er nog geen patroon voor hebt. Daarom zijn wij steeds meer haakpatronen uit Aan de Haak op de webshop Hobbyou.nl aan het zetten, zodat je zelfs als je geen abonnee bent nooit zonder inspiratie zit!

Zoeken naar inspiratie en haakpatronen

Kan jij ook zo genieten van het moment dat je met je tablet, mobiele telefoon of laptop op de bank kruipt en jezelf verliest in alle inspiratie die online te vinden is over de mooiste haakpatronen, haaktechnieken en kleurencombinaties? Je komt van alles tegen, zoals knuffels, home deco, dekens, kleding en andere leuke decoraties. Er zijn altijd weer nieuwe trends in de wereld van het haken. De zoektocht naar het juiste haakpatroon is voor velen dan ook één van de leukste onderdelen van het haken.

haakpatroonSoort haakpatroon

Maar wat voor haakpatroon zoek je eigenlijk? Wat wil je gaan maken? Iets voor jezelf of voor iemand anders? Een eenvoudig of moeilijk haakpatroon? Of een kledingstuk, accessoire of iets voor in huis? Waarschijnlijk heb je al iets in je hoofd en ben je nu op zoek naar een mooi patroon dat aan je wensen voldoet.

Haakpatronen voor gevorderden of beginners

Zorg in je zoektocht naar een haakpatroon dat je goed kijkt naar wat voor soort haaksteek er gebruikt wordt. Als je beginner bent, kun je beter niet kiezen voor een ingewikkelde steek voor gevorderden. Ga dan voor een wat makkelijkere steek zodat jouw nieuwe haak-project ook leuk blijft om te doen en je niet al te veel kopzorgen geeft. Vind je een patroon dat eigenlijk nog wat te ingewikkeld is? Bewaar hem voor een later moment wanneer je wat gevorderd bent met haken. Haken is net zoals andere hobby’s: hoe meer je oefent, hoe beter je wordt!