Wat leuk dat je via KreaDoe bij ons terecht bent gekomen! Omdat wij een goede samenwerking hebben met KreaDoe profiteer jij van een speciale aanbieding!

Voor alle haakliefhebbers is er maar één magazine dat er echt toe doet: Aan de Haak! Of je nu net begint met haken of al jaren ervaring hebt, ons tijdschrift staat vol met de mooiste haakpatronen en het laatste nieuws.

Met maar liefst 12 uitgaven per jaar, waaronder de Aan de Haak, Amigurumi Magazine en de Collectors Editions, is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Aan de Haak biedt een schat aan informatie en ideeën om je creativiteit te stimuleren en nieuwe projecten te starten. Bovendien bieden we op www.aandehaak.nl enorm veel informatie en inspiratie. Leer de basissteken van haken of neem deel aan uitdagende Crochet Alongs.

Maar dat is nog niet alles! Met Haakflix, ons all-you-can-haakplatform, kun je onbeperkt en zorgeloos de hele dag door haken. Zo haal je het maximale uit jouw haakervaring en ben je verzekerd van dagelijkse inspiratie.

Kortom, Aan de Haak is het ultieme magazine voor iedereen die van haken houdt. Bestel vandaag nog je abonnement met kreadoe korting en ervaar zelf waarom Aan de Haak zo’n geliefd magazine is onder haakliefhebbers.

Neem nu een all-in abonnement op Aan de Haak en krijg een jaar lang Haakflix cadeau + 11% extra Kreadoe korting!

Print & online jaarabonnement inclusief Amigurumi Magazine

8,10extra korting
  • Van € 75,60 voor € 67,50
  • 11% extra Kreadoe korting
  • 6x Aan de Haak reguliere edities inclusief twee themanummers (doorlopend)
  • 4x Amigurumi Magazines (doorlopend)
  • 2x Aan de Haak Collectors Edition (doorlopend)
  • + Heel 2023 toegang tot haakplatform Haakflix t.w.v. € 120
Met een print+online abonnement ontvang je het blad in de brievenbus en lees je het online via de computer of tablet. Ook krijg je toegang tot het online archief vanaf uitgave 1 en heel 2023 toegang tot Haakflix. Let op: het abonnement wordt na een jaar automatisch verlengd tegen de reguliere prijs. Vragen? Bel naar 033-4892900 of stuur ons een bericht.

Volg ons op social media

13,154FansLike
11,038VolgersVolg
1,535VolgersVolg
1,670AbonneesAbonneer

Bekijk de gratis demo!