Aan de Haak 21 (ook online)

6
7902

In deze uitgaven van Aan de Haak 21 staan de leukste projecten van Amigurumi’s! Ze zijn schattig, snoezig, klein en handig… Amigurumi is veelomvattend, maar vooral heel leuk om te haken! Deze special geeft je de kans om allerlei nieuwe vriendjes te haken, zoals een schaapje, dikke dame, konijn, dreamy knuffel en natuurlijk een zeepaardje! Extra leuk is dat je met dit zeepaardje mee kan doen met de creatieve challenge van deze zomer: de zeepaardjes challange. En maak kans op een ‘all you can read’ abonnement op alle creatieve bladen van Uitgeverij Scala! Ook kun je in deze uitgaven je eigen camera tasje en kegelspel maken of ga aan de slag met de haarspeldjes, een hele fruit familie of een muzikaal speeltje voor je baby of kleinkind en nog veel meer!

Lees ook de inspirerende verhalen van Anja Toonen en Sabine van Dam, die hun passie voor haken hebben omgezet in een succesvolle carrière. Met zoveel mooie items om blij en enthousiast van te worden is het alleen nog de vraag: welke Amigurumi ga je als eerste maken?

 

6 REACTIES

 1. Beste meneer/mevrouw,
  Ik zou graag een abonnement nemen, maar dan beginnen met nummer 21. Ik heb vandaag nummer20 in de winkel gekocht. Is dit mogelijk?

 • Goedemiddag,
  Het is helaas niet mogelijk om een abonnement vanaf nummer 21 af te sluiten omdat dit nummer al bezorgd is bij de abonnees. Het abonnement kan wel vanaf nummer 22 ingaan. Nummer 21 is te koop in onze webshop (https://www.hobbyou.nl/amigurumi/) of in de (boek)winkel.
  Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag!

 • Hallo ik zou graag de de rinkelende kegels willen downloaden maar kan het bergen vinden waar ik dat moet doen ik heb een lidmaatschap

  • Hoi Aukje, als je een abonnement hebt voor de online uitgaven, vind je de Amigurumi special met de rinkelende kegels in het archief en kan je deze online terug lezen, wanneer je maar wilt! Wij hebben nog geen online haakpatroon voor de rinkelende kegels, wellicht komt deze binnenkort op onze webshop hobbyou.nl!

 • Beste Redactie,
  Met smart zat ik te wachten op tijdschrift nummer 21. In het laatste nummer zag ik dat hier een leuke roze rups in zou staan en ook een camper bus. Ik wilde graag de roze rups als kraamcadeautje maken en heb hiervoor al garen gekocht. Groot was mijn teleurstelling dat beide patronen niet in nr 21 staan. Komen deze patronen in de volgende uitgave te staan? Ik hoor graag van jullie.
  Met vriendelijke groet,

  Stephanie van Hezik

  • Beste Stephanie,
   We begrijpen de teleurstelling. We hadden de projecten zelf ook graag geplaatst. Helaas bleek het niet mogelijk om het artikel over de bus te plaatsen wegens rechten die wij niet gekregen hebben. We durven nog niet toe te zeggen of de bus in een andere editie komt.
   De rups hebben we nog liggen en zullen we binnenkort in het blad plaatsen.
   Mocht u nog andere vragen hebben, dan horen we het graag!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in