Aan de Haak 49 (ook online)

0
5078

Deze Collectors Edition staat helemaal in het teken van het thema Snel & Simpel. Want soms heb je gewoon geen zin in een mega project of heb je last-minute een leuk cadeautje nodig!

In dit magazine vind je prachtige items voor in huis. Met een grof gehaakte granny kun je in een oogwenk een prachtig kleed maken. Of maak een poefhoes met chenille garen. Een poezenmand is snel gehaakt met haaknaald 35! Een leuk cadeautje nodig? Haak het gezellige moestuintje (of één deel van de uitgebreide set als je extra snel klaar wilt zijn), een schattig portemonneetje of een originele armband. Of maak een kind blij met een
potloodknuffel!

Zin om praktisch aan de slag te gaan? Maak het minimalistische toilettasje of haak in no time de moderne washand. Ook aan kleding is natuurlijk gedacht: van de wikkeltop heb je deze zomer al plezier en de baret is ook een echte must have. Voor de frissere dagen kun je alvast aan de slag met de leuke polswarmers.

Maar dat is nog niet alles. Deze Collectors Edition van Aan de Haak staat bomvol met de beste projecten uit HobbyHandig en Aan de Haak, maar ook met gloednieuwe artikelen. En kijk op pagina 17 want daar vertelt Ester over ‘Handwerkfullness’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in