Aan de Haak Amigurumi Magazine 8 (ook online)

0
3269

In deze achtste editie van Amigurumi Magazine hebben we weer leuke en originele patronen gebundeld. Hopelijk heb je tijd genoeg, want het is zeker dat je straks meerdere leuke nieuwe haakitems in je huis hebt staan! Of je hebt weer een paar leuke cadeautjes om weg te geven.

De leuke neushoorn deurstopper zorgt ervoor dat er geen meubels meer beschadigen, een vrolijke vriend waar je niet omheen kunt. Voortaan staat er bij elke party dezelfde taart op tafel, want met de gehaakte snoeptaart is elk feest direct compleet. En omdat het Paasfeest weer in zicht is, hebben we twee mooie projecten voor je toegevoegd: Haas en Kippie (ook het hele jaar door leuk!) en de paashaasjes in een metalen ring brengen de vrolijkheid in huis.

En natuurlijk zijn er weer volop leuke knuffels en poppen voor je verzameld. In Amigurumi 7 werd grote broer Jasper geïntroduceerd en in deze editie vind je zusje Evelyn. Je hoeft niet meer naar Australie, want Koala Joey komt jouw kant op! Maar je kunt ook aan de slag met de elandknuffel! Met Aart de Aliën haak je echt een keer out of the box.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in