Aan de Haak op Readly

Ken jij Readly al? Met deze app heb je onbeperkt toegang tot meer dan 3.000 magazines, uit binnen- en buitenland, die je zowel online als offline kunt lezen, downloaden en bewaren. Te vergelijken met Netflix en Spotify, maar dan voor tijdschriften.

De app is gratis te downloaden. Na het inloggen heb je direct toegang tot alle magazines verdeeld over 34 categorieën, waaronder: Craft & DIY, Food & Drink en Hobbyies. Deel je account met je gezin, een account geeft toegang voor maximaal vijf profielen. Extra fijn is de zoekfunctie die zowel in de titels als de magazines zoekt. Voor de (klein)kinderen is er een profiel met ouderlijk toezicht mogelijk. Je leest niet alleen de nieuwste edities, maar ook de vorige uitgaven zijn in de app te lezen.

In de Readly app lees je alle uitgaven van Quilt & Zo (ook de specials!). Daarnaast lees je alle andere titels van Uitgeverij Scala: Aan de Haak, Cards & Scrap Specials, Creative Letters, Creëer Magazine, HobbyHandig, Mijn Hobbykaart XL, MjamTaart en Railhobby.

Speciaal voor jou als lezer van Aan de Haak: de eerste maand voor € 0,99! Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd voor € 9,99 per maand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in