Aan de Haak 7 (ook online)

0
9092

Qua temperaturen lijkt het voorjaar nog ver weg, maar voor je het weet is het weer zover en daar kijken we nu al halsreikend naar uit! Op haakgebied willen we uiteraard ook vroeg genoeg inspringen op de naderende warme dagen en daarom starten we in deze uitgave met deel 1 van een nieuwe haakreeks. We gaan aan de slag met het maken van een kleurrijk picknickkleed/tas met de Tunische haaktechniek.

Ook Christel Krukkert blikt in deze uitgave vast vooruit naar het voorjaar en deelt 2 prachtig gehaakte paaseitjes uit haar nieuwe Paasboek. Verder vind je in dit nummer een vrolijke streepjessjaal van Claire Boeter die eveneens met de populaire Tunische haaksteek is gemaakt.

Aan de Haak 7 staat verder vol leuke projecten, zoals een prachtig ledikantdeken, een gehaakte lampenkap en een krukhoes. Of wat dacht je van een vrolijk mochila buideltasje en een zomers gehaakt hesje? Ook aan de kids is gedacht. Zo staan er in deze uitgave de leukste ideeën zoals schattige vingerpopjes en potloodtraktaties.

Veel haakplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in