Ergens dit jaar ben ik ontzettend enthousiast begonnen aan mijn blog-avontuur. Door middel van een oproep op Facebook werden er mensen gevraagd om wekelijks een blog te gaan schrijven voor Aan de Haak. Ik had inmiddels wel al flink wat blog-ervaring opgedaan, dus deze uitdaging paste mij als een handschoen.

Tot mijn verbazing, ja echt ik had het niet aan zien komen, werd ik uitgekozen tot 1 van de bloggers voor Aan de Haak. Wat een eer! Echt super gaaf. Ik voelde me echt vereerd om bij zo’n mooi initiatief als Aan de Haak aangesloten te zijn.

Ik heb hele leuke dingen gedaan zoals beurzen bezoeken en het uitpluizen van vele patronen. Ik heb me zeker niet verveeld.

Doordat ik een nieuwe uitdaging in mijn werk heb gevonden is de combinatie met bloggen een stuk ingewikkelder. Daardoor kan ik helaas mijn bloggen voor Aan de Haak niet structureel doorzetten, al zou ik dat best willen.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het reageren op mijn blogs.  Hierdoor vind ik het best moeilijk om op deze manier mijn korte maar drukke blogperiode af te sluiten.

Jullie kunnen mij gewoon blijven volgen op mijn facebookgroep Minkjes Handmade waar ik wel structureel doorga met bloggen.

Aan de Haak, lieve leden, dankjewel voor de leuke tijd! En wie weet tot snel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in