Amigurumi Magazine 11 (ook online)

Fantasie knuffels

0
5957

Voor deze elfde uitgave van Amigurumi Magazine ontwierpen de designers van Aan de Haak weer de leukste patronen. Pak je haaknaald er maar bij en raak geïnspireerd door de leukste winterprojecten.

We beginnen deze editie aan een gloednieuwe gereedschapsset. Ga in deel 1 aan de slag met de gereedschapskist en enkele tools! Lekker klussen in huis, dat is ook voor een kleine ‘doe-het-zelver’ heel leuk om te doen. Ook gaan we verder met het tweede deel van de doktersserie, zo haak je de spuit, doktershamer, stethoscoop en nog veel meer.

Het rendiertje en wasbeer Wessel zijn er om jou tijdens de kerstperiode gezelschap te houden en natuurlijk ook nog lang daarna. In Aan de Haak 43 vond je de kerstkrans, maak deze krans compleet met de bijpassende kerstelf. IJsbeer Knut en zijn kleintje zijn jouw twee nieuwe zachte wintervrienden. 

Elfje Elphy tovert het liefst mooie dromen voor lieve kinderen. Zelf droomde ze ooit over veel haar en – poef – ze kreeg zoveel haar als ze wensen kon.

En natuurlijk zijn er nog veel meer leuke knuffels om te haken. Het groene monstertje  ziet er best wel vriendelijk en buitenaards uit. Of haak lieve dierenvriendjes: de muis met kleren, schattige poes of sportieve boxer.

Veel haakplezier!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in