Amigurumi Magazine 15 (ook online)

0
1114

Amigurumi’s om te knuffelen

In Amigurumi Magazine 15 vind je volop winterse projecten en gaan we aan de slag met de liefste amigurumi’s. Maak de schattige knuffelpop voor een baby of kleuter of haak zebra Jos voor een (klein)kind. Het lief monstertje Leander nodigt met zijn grote pluizenbol en grappige snoet gegarandeerd uit tot knuffelen.

Ook kerst amigurumi’s mogen niet ontbreken. Ontmoet kerstelfje Kirsten met haar chique rok die lijkt op een kerstboom en ijsprinses Sterre die de show steelt op elke ijsbaan. Of haak een rendier kerstbal voor in de boom. Ook leuk om cadeau te geven met de feestdagen!

We vervolgen de vingerpoppen serie met de figuren uit Alice in Wonderland. Naast Alice vind je ook de haakgrafieken en uitgeschreven patronen van het witte konijn, de gekke hoedenmaker en de hartenkoningin.

We beginnen in deze uitgave met de tweedelige serie wintergnomes. In het eerste deel van deze serie maken we een gnome met iglo, compleet met handige onderzetters. Naast knuffels haken we ook een karaokebox, zo kom je de winter swingend door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in