Bloemetjes haken

Zomer gevoel!

0
1203

Normaal haak ik bijna altijd lieve diertjes, maar als ik nu een rondje door mijn tuin doe en al die mooie bloemen zie krijg ik toch wel de kriebels om bloemen te haken.

Ik ben een beetje gaan rondneuzen op het internet en heb mijzelf maar eens een boek kado gedaan om bloemen te haken. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Prachtig al die mooie kleurtjes! Het haken is heel afwisselend en ideaal ook om al die restjes katoen eens op te maken. Ik vind gehaakte bloemen zo leuk om de boel op te leuken! Je kunt ze op de jasjes van je kinderen naaien, je tas mee op leuken. Je kunt ze ook leuk gebruiken voor je amigurumi.

Ik heb eerst maar eens een roosje geprobeerd;) Mijn dochters hebben ook bloemen namen, dus ook maar aan de slag met een Madeliefje.

Van het Madeliefje heb ik een haarspeldje gemaakt voor mijn dochter. Als je een lijmpistool hebt en een paar haarknipjes, kun je gelijk aan de slag! Ontvet je knipje eerst even, dan houdt de lijm beter. Een dot lijm op je bloemetje, dan plak je hem op het knipje en klaar!! Super leuk!!

Ik ga weer lekker verder freubelen! Tot over 2 weken.

Groetjes, Roosje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in