Crea College

0
605

Kun jij ook niet stilzitten en besteed jij al je vrije tijd aan jouw creatieve hobby? Breng jij dagen lang door op zoek naar de laatste trends en DIY inspiratie? Wil jij de nieuwste materialen voelen en uitproberen? Dan is Crea College hét creatieve event voor jou!

Kom op 27, 28 & 29 september 2019 naar Evenementenhal Gorinchem. Alle creatieve hobby’s zijn hier te vinden, van handlettering, mixed media en handwerken tot bakken en heel veel meer. Volg een van de vele workshops gegeven door bekende designers, ontdek de nieuwste trends bij de vele creatieve experts en shop de mooiste materialen voor jouw creatieve hobby.

Bekende designers
Tijdens Crea College zijn Essiebirdies en DenDennis aanwezig. Daarnaast zijn nog meer geweldige designers aanwezig zoals Karin Luttenberg, Anouk van Post & Papier, JillBeesz en Mashtag. Workshops, Q&A’s, demonstraties en fotomomenten zijn allemaal mogelijk.

Bezoek dit creatieve feestje!
»   Doe mee met een van de vele workshops;
»   Volg interactieve masterclasses van bekende designers;
»   Shop bij meer dan 100 verschillende winkels;
»   Ontmoet je favoriete designers tijdens de Q&A’s;
»   Vraag advies aan creatieve experts;
»   Ervaar heel veel gezelligheid met je kind, zus, moeder of vriendin!

Je gaat naar huis met een tas vol nieuwe materialen en veel creatieve inspiratie om met jouw DIY projecten aan de slag te gaan.

Koop nu online je Early Bird ticket met 20% korting! Deze actie is geldig t/m 1 september 2019. Kijk voor meer informatie op www.crea-college.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in