Crea College 2019

0
970

Crea College is het nieuwste element op Crea Weekend Gorinchem! Deze area staat volop in het teken van creativiteit en inspiratie. Iedereen die zijn creatieve vaardigheden naar een hoger level wil tillen is hier welkom!

Een dag vol creativiteit
Volg een van de vele workshops op de vloer, ontdek hier de nieuwste trends bij de bloggers en vloggers en shop de mooiste materialen voor jouw creatieve hobby. Crea College is gericht op alle branches: scrapbooking, handwerken, handlettering, bullet journaling, bloemschikken, schilderen, bakken, mixed media, alles is mogelijk op Crea College!

Klaslokalen
In de College area zijn er speciaal ingerichte klaslokalen waarin je interactieve workshops kunt volgen over één van de hierboven genoemde creatieve hobby’s. Je krijgt in groepen ruim een uur les over een creatief project. Eenmaal klaar loop je zo tegen de shops aan waar je de materialen kunnen kopen om je nieuwe skills verder uitoefenen.

Demonstraties, presentaties en Q&A’s!
Ook staan er bekende designers voor je klaar om je de nieuwste technieken te leren en de laatste trends te laten zien in het theater. Hier geven ze interactieve live demonstraties over bepaalde creatieve technieken. Ook hier is er ruimte voor een Q&A, dus neem al je brandende creatieve vragen met je mee!

Crea College is van 1 t/m 3 februari 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Hou de website in de gaten voor meer informatie: www.crea-college.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in