The new kid in town: Crea College

0
655

Hét workshop event voor iedereen die zijn creatieve vaardigheden naar een hoger level wil tillen!

Een dag vol creativiteit
Crea College staat volop in het teken van creativiteit en inspiratie. Volg een van de vele workshops, ontdek hier de nieuwste trends en shop de mooiste materialen voor jouw creatieve hobby. Crea College is gericht op alle branches: scrapbooking, handwerken, handlettering, bullet journaling, bloemschikken, schilderen, bakken, mixed media, alles is mogelijk op Crea College!

Klaslokalen
Op Crea College zijn er 5 speciaal ingerichte klaslokalen waarin je interactieve workshops kunt volgen over één van de hierboven genoemde creatieve hobby’s. Je krijgt in groepen van ongeveer 15 personen ruim een uur les over een nieuwe creatief project. Eenmaal klaar loop je zo tegen de shops aan waar je de materialen kunnen kopen om je nieuwe skills verder uitoefenen.

Workshops, demonstraties en presentaties!
Ook staan er designers voor je klaar om je de nieuwste technieken te leren en de laatste trends te laten zien in het theater. Hier geven ze interactieve live demonstraties over één bepaalde creatieve techniek. Is dit te snel gegaan? Schuif dan snel aan de bloggers en vloggers tafels voor handige tips en tricks in de vorm van een make & take om deze technieken toe te passen.

Meet & Greet
Ontmoet je favoriete designer in een persoonlijke setting bij de cozy corner en stel hen al je brandende creatieve vragen tijdens een Q&A. Ga ook gelijk met ze op de foto om dit unieke moment vast te leggen. Wat een dag!

Crea College in a nut shell:

  • Interactieve workshops van bekende designers
  • 5 speciaal ontworpen klaslokalen
  • Gratis make & takes
  • Meet & Greet met je favoriete designers
  • Shop till you drop

Kijk op crea-college.nl voor alle actuele informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in