Crea Weekend 2019

0
1169

Crea Weekend is het event voor iedereen die van creativiteit en DIY houdt. Of je nu ervaren bent, beginner of opzoek naar een nieuwe hobby; voor iedere creatieveling is hier iets te doen!

Doe inspiratie op…
Een aantal themapleinen zijn opgezet om de nieuwste trends en ontwikkelingen op creatief hobbygebied te introduceren. Schuif aan bij…

  • Haak & Brei Café – speciaal voor alle handwerkliefhebbers;
  • Be Creative – waar de creativiteit van de jonge bezoekers wordt gestimuleerd, maar volwassenen net zo welkom zijn;
  • Creative Café – Aanschuiven bij diverse workshops op het gebied van handlettering, stationary, bullet journaling, schilderen en meer.

Do It Yourself!
Kom een mini-workshop naar keuze volgen en leer de fijne kneepjes van het vak van één van onze specialisten. Raak helemaal up-to-date en breid je creatieve vaardigheden verder uit. Aan het einde van de dag ga je naar huis met je eigen creatie en een berg aan nieuwe ideeën!

Shop till you drop
Snuffel rond in een ruim aanbod aan toffe shops vol met creatieve materialen. Van handwerken, scrapbooking, handlettering en bakken tot woondecoratie, sieraden, haakwerken, schilderen en nog veel meer… Iedere creatieve hobby is op Crea Weekend vertegenwoordigd.

Crea Weekend: het event voor iedereen met een creatieve hobby!
Crea Weekend Gorinchem is van 1 t/m 3 februari 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Crea Weekend Hardenberg  is van 12 t/m 14 april 2019 in Evenementenhal Hardenberg. De events zijn tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Hou de website in de gaten voor meer informatie: www.crea-weekend.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in