Medewerkersdag 2019

0
720

Enthousiast en vol positiviteit ontmoetten de medewerksters van alle creatieve bladen
elkaar bij de uitgeverij. Een onwijs gezellig middag, vol met creativiteit en inspiratie.

Op 8 februari 2019 organiseerde de redactie van Aan de Haak, Cards & Scrap, Creative
Letters, HobbyHandig, Mijn Hobbykaart XL en Quilt & Zo een middag speciaal voor de
medewerkers van deze bladen. En wat was er een grote opkomst! Ashja Bosboom-Fetvaciyan (uitgever) heette circa dertig creatievelingen, hobbyisten in hart en nieren, van harte welkom in het nieuwe pand en vertelde over haar droom voor de toekomst: iedereen creatief! De missie van de uitgeverij sluit daar volledig bij aan: Scala, deel(t) je passie.

Na een lekkere lunch gingen de dames aan de slag in vier verschillende groepen. Ze maakten een moodboard voor de trends van 2019 en 2020 en bedachten leuke thema’s voor de specials van de magazines. Ook keken ze kritisch naar de covers van de diverse bladen en gaven ze de redactie tips en tricks. Een grote brainstormsessie waar heel veel goede ideeën uitgekomen zijn.

De middag werd gezamenlijk afgesloten door hoofdredacteur Marion Boeckhout. De gemaakte moodboards zijn met elkaar besproken. Om daar wat dieper op in te gaan, gaf
Marion een inspirerende presentatie over de nieuwste kleurentrends voor de komende jaren. Uiteraard werd aan het eind van de middag met elkaar geproost op de fijne samenwerking en een creatief jaar. Uiteraard verlieten de medewerkers de uitgeverij
niet met lege handen. Bij de uitgang stond een goed gevulde goodiebag met leuke materialen van Durable, Marianne Design, Papicolor en Scheepjes. We kijken terug op een ontzettend waardevolle middag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in