Even voorstellen: Stefanie van CuteDutch

Stefanie is verslaafd... aan haken!

0
19110

Ja, ik moet het toegeven. Ik ben verslaafd… Gelukkig aan iets totaal onschuldigs, maar o-zo schattig: ik word super blij van haken! Inmiddels haak ik vooral zelfbedachte fluffy knuffels. Ik kan er echt van genieten als ik er een in mijn armen hou. Zo lief en zacht!

Begin 2014 pakte ik voor het eerst de haaknaald. Ik had een patroontje op het internet gevonden van een klein olifantje en pakte YouTube erbij voor de steken uitleg. Na wel tig keer opnieuw beginnen lukte het mij uiteindelijk om mijn eerste knuffel te haken. Sindsdien gaat er geen dag voorbij dat ik niet haak. In de maanden die volgden bezocht ik diverse blogs op internet. In augustus 2014 heb ik zelf de stap genomen een eigen blog bij te houden onder de naam CuteDutch. Zo had ik voor mezelf een soort dagboekje waar ik al mijn haakprojecten kon opslaan. Als ik er nu op terug kijk kan je goed zien dat ik steeds beter ben geworden in haken. Maar belangrijker nog, ik beleef er nog meer plezier aan!

cutedutch2Een half jaar heb ik nauwelijks gehaakt en was ik vrijwel nooit online. In deze periode heb ik mijn prachtige en gezonde dochter Benthe geboren zien worden. Mijn vriend, ik en de katten genieten erg van haar. Nu kan ik mijn gehaakte items aan haar geven en heeft haken een bijzondere betekenis gekregen.

cutedutchEn nu, terug van weggeweest, mag ik naast mijn eigen blog en website ook een blog bijhouden op het platform van Aan de Haak. Ik heb er super veel zin in! En hoop dat ik jullie kan inspireren om ook met pluizig garen te gaan haken. Maar kijk wel uit, want voor je het weet, heeft het haakvirus ook jou te pakken!

Volg CuteDutch ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in