Even voorstellen: Daniëlle van Dani’s Creaties

Er is een nieuwe blogger in town!

8
2920

Helaas hebben we onlangs afscheid moeten nemen van blogger Minke, maar daarvoor in de plaats mag ik jullie komen inspireren met mijn blogs! Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Daniëlle Eveleens en ik ben 23 jaar. Samen met mijn man en twee blaffende viervoeters woon ik in Hoogeveen.

En ja… ik ben ernstig haakverslaafd!

Mijn moeder leerde mij de eerste steekjes van het haken toen ik nog op de basisschool zat. Ik haakte toen vooral onderzettertjes en mutsjes voor mijn eigen poppen. Maar uiteindelijk heb ik de haaknaald voor lange tijd laten liggen. Ik was altijd al graag creatief bezig en ik heb dus veel geknutseld, genaaid, gevilt en getekend. Ongeveer drie jaar geleden, toen het haken weer helemaal hip bleek te zijn, heb ik die lang verwaarloosde haaknaald weer opgepakt. Ik werd helemaal enthousiast bij het zien van al die leuke gehaakte knuffels! Ik friste mijn geheugen weer op aan de hand van YouTube filmpjes, omdat ik stiekem het haken een beetje verleerd was.

Na een jaar lang van patronen te hebben gehaakt, trok ik de stoute schoenen aan: in het voorjaar van 2016 pakte ik mijn haaknaald en liet mijn fantasie gaan. Mijn eerste ontwerpje werd geboren: eend Freddie! Hier kreeg ik zoveel leuke reacties op dat er nog meer eigen knuffels zijn gaan volgen. Al deze gehaakte knuffels ontwerp ik onder de naam Dani’s Creaties. De patronen kan je vinden op mijn website waar ik naast mijn patronen, ook allerlei haakbenodigdheden aanbiedt. Ook kan je mijn gehaakte dierenvriendjes volgen via mijn Facebookpagina.

 

Mijn inspiratie haal ik bijna overal vandaan. Ik heb een grote passie voor dieren waardoor ik het extra leuk vind om dieren te haken. Regelmatig kijk ik om mij heen: tijdens het wandelen met de honden in het bos, park of langs het hertenkamp. En stiekem vind ik het ook erg leuk om animatiefilms te kijken, ook dat is een goede inspiratiebron!

Ik hoop jullie met mijn blogs te mogen inspireren. Graag deel ik mijn ideeën en ervaringen met jullie. Ik heb er in ieder geval zin in! Tot snel!

 

8 REACTIES

 1. Hoi Danielle,
  Heb bij jouw voor kerst 2017 het patroon van het rendier gekocht, en die is heel erg leuk geworden.
  Ik kijk met belangstelling uit naar je blogs, en blijf je volgen.
  Groet,
  Mieke Schoonheim

 • Hallo Daniëlle
  Ik heb in december vorig jaar 3 van je knuffels besteld en ik heb ook vroeger leren haken van mijn oma en nu weer opgepakt hoop dat er nog vele mooie creaties mogen komen kijk er erg naar uit en nu ga ik je ook volgen op he blogs
  Succes met alles wat je gaat dien en nu al doet
  groetjes Ingrid

 • Jouw prachtige knuffels is een inspiratie voor menig haaksters onder ons. Laatst jouw gemberkoekmannetje gehaakt en ik was zeer enthousiast over hoe makkelijk jij het patroon uitlegd en de juiste wijze met foto’s erbij zet. Ga vooral zo door
  Ook deze blog is erg leuk en gezellig verteld!

 • LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in