Ik was afgelopen weekend op de Handwerkbeurs in Zwolle. Ik was er nog nooit geweest dus ik was erg benieuwd wat me te wachten stond. Bij binnenkomst was ik blij verrast: wat een grote hal en wat veel kraampjes! Bij de ingang kreeg ik een boekje met een plattegrond en daar was ik erg blij mee. Er waren namelijk een paar mensen die ik graag even wilde opzoeken, en met dit plattegrond in de hand kon mijn speurtocht beginnen.

Ik ging langs de kraam van EchtStudio en Wolstudio Haren en natuurlijk bezocht ik ook de stand van CraftKitchen, Stip en Haak en Loret Karman. Ook hoog op mijn lijstje stond een bezoekje aan Sugaridoo. In deze editie van Aan de Haak staat een heel leuk interview met haar, dus ik vond het heel erg leuk om haar in het echt te zien. Ik kocht een mooi stofje bij haar en bewonderde het mooie boek met quiltpatronen wat ze heeft uitgebracht. De walvis die je hierboven ziet is ook van haar. Dat patroon kun je gratis downloaden op haar website. Je moet je emailadres invullen, en binnen een paar seconden heb je het patroon in je mailbox. Superhandig dus! Klik hier om naar de pagina met het patroon te gaan. Wil je meer van Sugaridoo zien? Kijk dan ook eens in haar Etsy-winkel.

Na mijn bezoek aan Sugaridoo ging het verder langs alle andere stands. Het viel me op dat het breien en haken echt de overhand had, maar als je bijvoorbeeld van borduren, quilten of vilten houdt dan ben je bij de Handwerkbeurs ook aan het goede adres.

Ik had de Handwerkbeurs nog niet eerder bezocht, maar ik begreep dat de opstelling veranderd was waardoor het allemaal wat ruimer geworden was. Ik kan het niet vergelijken maar ik moet zeggen dat ik het een hele fijne overzichtelijke indeling vond. Alles bij elkaar heb ik een superleuke dag gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in