Dierenvriend

0
4332

Ik ben een enorme dierenvriend. Op mijn eigen blog heb ik al heel veel patroontjes verzameld, die kun je bekijken als je hier klikt. Maar in dit blogbericht wil ik jullie een paar van mijn favorieten laten zien die je nog niet op mijn blog vindt.

Zo vond ik een tijdje geleden deze prachtige schildpadden van Vibemai. Zo heet althans de blog, en als je hier klikt dan vind je het Engelse patroontje ervan.

Een andere favoriet, zeker zo in het voorjaar, zijn de gehaakte bijtjes. Je kunt ze ophangen aan een draad of een mobiel, maar je kunt ze ook op een mooie krans naaien. Bijvoorbeeld tussen een heleboel gehaakte bloemetjes. Je kunt het patroon downloaden op Craftsy, een website waar je je voor moet registeren maar dan heb je wel toegang tot veel meer gratis patroontjes.

Met een gehaakte muis sla je wat mij betreft nooit de plank mis, en deze variant vind ik ook weer helemaal lief. Het patroon is van Amigurumi by Miss Holly, maar Ingeniousbyme vertaalde het patroon. Klik hier om naar de vertaalde versie te gaan.

Als laatste de superleuke Pip! Je vindt het patroon op de website van Sabrina, die een hele leuke verzameling patroontjes op haar site heeft staan. Klik hier om naar het patroon van Pip te gaan.

Wat ik zelf nu aan het haken ben? Zie de foto hieronder. Het is nog niet helemaal klaar, maar misschien kun je het wel raden… 🙂 Veel haakplezier gewenst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in