Even voorstellen: de dames van Crochet Addict!

0
12517
samenhaken

Mabel en Frederika beheren samen de blog Crochet Addict en de Facebookpagina CrochetaddictNL. Ze delen hier hun haakprojecten en haakpatronen en hopen op deze manier andere haakverslaafden te inspireren!

crochet addictFrederika:
‘Ik ben Frederika, moeder van drie hele mooie dames en vrouw van de allerliefste. Friezin, maar woonachtig in het mooie Drenthe. Ik word intens blij van haken, wol en katoentjes, de kleur roze, rode wijn, chocolade, Italiaans ijs een toastje met camembert, pilea’s, pioenrozen, gladiolen en dahlia’s.

Ik vind het heerlijk dat het haken, en alles wat hiermee samenhangt, een belangrijk onderdeel is geworden van mijn dagelijks leven. En nu mag ik dit ook nog met jullie delen via de blog van Aan de Haak. Ontzettend leuk!’ Volg Frederika op haar Instagramaccount @frehaakt.

Mabel
‘Ik ben Mabel, bijna 30 jaar, gelukkig getrouwd crochet addicten moeder van 4 kinderen. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Drenthe.

Ons huis is van binnen vrolijk gekleurd want dat is waar ik van hou! Vrolijke kleuren maken mij ontzettend blij, net als zingende kinderen, knuffelen met onze honden en kat, gekleurde bloemen, het drinken van een lekkere kop cappuccino of een goed glas wijn. Maar waar ik ook heel blij van word is om creatief bezig te zijn! Sinds onze oudste dochter 11 jaar geleden is geboren ben ik creatief bezig.

Ik ben een echte creatieve duizendpoot, ik schilderde jaren, maakte sieraden en je vond me vaak achter de naaimachine. Ik gaf creatieve workshops en organiseerde creatieve kinderfeestjes. Maar sinds ik kan haken (wat ik leerde via YouTube) zijn de andere creatieve activiteiten naar de achtergrond verdwenen want wat is haken verslavend! Elke dag word er wel even gehaakt. Ik vind het heerlijk ontspannend om te doen en kan er al mijn creativiteit in kwijt!’ Volg Mabel op haar Instagramaccount @hipmetkleur.

Sinds kort organiseert Crochet Addict haakfeesten. Neem een kijkje op de website of Instagram accounts voor meer informatie!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in