Even voorstellen: Minke

0
1246

Hallo allemaal!

Mijn naam is Minke en ik ben vanaf heden 1 van de nieuwe bloggers van Aan de Haak! Mijn blogs zullen iedere vrijdag gepubliceerd worden op de website.

Even kort wat over mij. Ik ben dus Minke, 27 jaar oud en ik heb 5 katten waar ik helemaal gek op ben. Ik haak nu ruim 2,5 jaar met veel plezier en stop bijna al mijn vrije tijd in haken.

De reden dat ik begonnen ben met haken is dat ik destijds stopte met roken en mijn vingers onrustig werden. Mijn moeder is een echt handwerktalent en heeft me overgehaald om het haken eens aan te pakken. De eerste dagen waren moeilijk, want je vingers moeten echt leren haken.

Na een aantal dagen oefening en diverse frustraties kwam er uiteindelijk een echte amigurumi uit! Zo is mijn liefde voor amigurumi-haken geboren. Van een draadje iets maken waar je zo trots op kunt zijn is echt een overwinning. Ieder haakproject daarna gaf hetzelfde gevoel en dit was zo verslavend dat ik tot op heden nog steeds haakverslaafd ben.

Zo af en toe haak ik ook een omslagdoek, een tas of wat andere projecten, maar mijn focus ligt vooral op de amigurumi’s. Daar zullen mijn blogs in grote lijn ook over gaan.

In mijn blogs wil ik jullie zoveel mogelijk projecten laten zien waar ik mee bezig ben, probeer de trends te volgen en wil ik jullie mee nemen in mijn creatieve proces.

Ik gebruik veel “koop-patronen” van bekende haak(st)ers en probeer hier altijd een eigen versie van te maken. Het wordt bijna nooit een kopie van het origineel, behalve als dit toegevoegde waarde heeft. Ik varieer zoveel mogelijk met garen waardoor het resultaat iedere keer anders is.

Ik kan niet wachten om te starten met mijn blogs en ik hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier gaan lezen. Vragen staat vrij, dus snap je iets niet of wil je verduidelijking? Stuur gerust een berichtje! De projecten die ik haak zijn ook te koop via mijn eigen website.

Daar kan je uiteraard ook altijd terecht als je leuke ideeën hebt voor een blog of zie je waar ik met een kraam op een markt sta zodat we elkaar kunnen ontmoeten!

Tot snel! Liefs, Minke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in