Even voorstellen: Roosje van Roosjes Haakbeestjes

Vrolijke haakbeestjes!

0
4302

Hoi allemaal,
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Roosje van Asperen, ik ontwerp haakbeestjes en heb mijn eigen webshop: Roosjes Haakbeestjes en een eigen Facebookgroep. Ik woon samen met mijn man en twee dochters in de polder, op ’t Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.

Ik ben dol op dieren en heb ook een erf vol lieve dieren, het is net een kinderboerderij. Ik heb pony’s kippen, konijnen, varkens, hondjes, poesjes en nog veeeeel meer. Een gezellige boel!
Door al die leuke dieren om mij heen en mijn passie voor haken, ben ik begonnen met het ontwerpen van dieren patronen. Ik maak vooral de dieren om mij heen. Zo heb ik onze poes, PoesMuis al gehaakt. Mijn ondeugende Jack Russell, Hankey en ons hongerige varkentje, Brutus (die heeft altijd zin in een hapje).

roosjes haakbeestjesroosjes haakbeestjes

 

 

 

 

De meeste ideeën voor patronen doe ik op in mijn tuin. Een zoemend bijtje, een kikkertje bij de sloot. Ik ga dan lekker zitten tekenen en zo ontstaat het begin van een nieuw haakbeestje. Dan kruip ik mijn veel te volle kast met wol in en ga lekker aan de slag.

Ik vind het zo leuk, om al die lieve diertjes zelf te creëren. Ik ben ook dol op de aankleding van mijn knuffels, een wimpertje, een bloemetje, strikje enzovoort. Ik vind het heerlijk om te tutten en zo mijn haakbeestje helemaal naar mijn zin te maken.

roosjes haakbeestjesroosjes haakbeestjes

Ik hoop jullie dan ook te inspireren met mijn blogs over mijn ideetjes, patronen en creatieve werkjes.

Ik heb er super veel zin in! Tot gauw!

Liefs,
Roosje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in