Gadgets

Gadgets op haakgebied, heb jij ze al?

0
1415

Het is te merken. De wind waait door de bomen, de lichtjes duiken hier en daar al op. Dat betekent voor mij altijd weer verlanglijstjestijd! Dit is het allerleukste om te doen, lekker snuffelen op diverse beurzen, facebook afstruinen en vergeet op alle andere websites speuren ook niet!

Ik maak voor jullie een overzicht van de leukste gadgets/handigheidjes op haakgebied! Deze dingen staan sowieso op mijn lijstje, of heb ik al in mijn bezit. Ik sluit af met de in mijn ogen “ultieme gadget”!

Nummer 5: De prym wolhouder. Je kan je bolletje erop zetten en hij rolt automatisch af tijdens het haken. Nooit meer de binnenkant van je draadje hoeven zoeken!

Nummer 4: Pompon set. Het maken van een pomponnetje was nog nooit zo eenvoudig! Te koop bij low-budget winkels maar ook op diverse haakwebsites. Bij iedere muts gebruik ik deze pomponset, zo maak je iedere muts echt af!

Nummer 3: Houten knoopjes. In allerlei soorten en maten te bestellen. Dit maakt ieder haakwerk echt uniek. Zelf gebruik ik gepersonaliseerde knoopjes met mijn “haaknaam” Minkjes Handmade erop. Zodat wie het ook koopt, krijgt of ziet, je altijd weet waar het vandaan komt!

Nummer 2: De haaknaaldketting van de Haakfabriek! Ik heb hem in het echt gezien op de KreaDoe en hij was echt fantastisch!

De ultieme gadget voor de haakverslaafde: De garentas van wolplein.nl! Door deze tas raken je bolletjes tijdens het haken niet meer in de war! Ik noemde hem ook al even in mijn blog over het fantastische boek Blijhakertjes. Deze kan je echt niet meer missen als je hem eenmaal in bezit hebt!

Dus, was je verlanglijstje nog niet compleet? Of was het al zo compleet dat er eigenlijk niets meer bij kon? Ik hoop dat ik jullie hierbij toch wat inspiratie heb gegeven voor je lijstjes. Voor ieder budget zit er wel iets tussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in