Garen opbergen

Ik heb een garenorganizer nodig.

0
1427

Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je aan een nieuw project wil beginnen en daarvoor garen nodig hebt. Je hebt ondertussen al een “kleine” verzameling garen aangelegd en daarom denkt: “Ach, laat ik eens tussen mijn bolletjes wol kijken of daar iets geschikts tussen zit”. Vervolgens ga je kijken en dan raak je door de hoeveelheid bolletjes het overzicht compleet kwijt. Daar heb ik dus regelmatig last van.

Tijd dus om orde te brengen in mijn verzameling garen. Maar hoe doe je dat? Er zijn namelijk verschillende manieren om garen op te bergen. Het lijkt simpel, maar dat is het niet. Vooral, omdat naast mij er nog vier andere personen in dit huis wonen, die geen van allen bereidt zijn om hun kamer op te offeren voor mijn hobby. Flauw, toch.

Dan maar een soort van kast aangeschaft en daar mijn bolletjes ingepropt. Ja, ingepropt, want het past nog steeds niet allemaal. Dat zegt trouwens meer over mijn verzamelwoede dan over de kast.

Ik heb mijn bolletjes ingedeeld op kleur. Ik had er ook voor kunnen kiezen om ze op materiaal, wol, acryl, katoen, etc, in te delen. Of ik had ervoor kunnen kiezen om ze op merk in te delen. Of op grote van de bol, of op kleurverloop of op dikte van het garen…

Snap je wat ik bedoel. Hoewel ik nu iets meer overzicht heb, zit ik nog steeds met het zoek en vindt dillemma. Want als ik nu met een project begin, heb ik wel gelijk de goede kleur te pakken, maar zit ik te zoeken naar katoen garen of garen van een bepaalde dikte of noem maar op. Het schiet nog steeds niet op.

Ik heb iemand nodig die orde aan brengt in mijn chaos. Een soort van garenorganizer. Er worden tegenwoordig hele tv-programma’s gemaakt over mensen die tegen betaling een heel huis opruimen. Kan zo iemand mij ook niet even komen helpen!

Dus, bij deze. Wie heeft voor mij de perfecte oplossing en maakt van mijn wolchaos weer een mooi garenparadijs?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in