Geitjes!!

Sofietje

0
4325

Het kon natuurlijk ook niet uitblijven, een geiten patroon. Zelf heb ik voor op mijn boerderijtje afgelopen zomer 2 lieve dwerggeitjes gekocht, Tinkerbell en Bambi. Met van die leuke, speelse geitjes om je heen komen vanzelf leuke ideetjes voor een nieuw patroon.

Zo is geitje Sofie ontstaan, een lief dwerggeitje. Sofietje heeft geen sik, dat hebben mijn geiten dametjes ook niet:) Wel heeft ze al net als mijn dametjes kleine hoorns. Tinkerbell moest wel even aan haar ruiken, best vreemd zo’n nieuw geitje. Ik heb Sofietje gehaakt met Scheepjes catona. Ze wordt dan ongeveer 20cm (zittend). Het is een vrij gemakkelijk patroon, wat al voor een beginnend haakster goed te doen is. Het patroon bestaat geheel uit vaste en halve vaste. Je kunt het patroon van geitje Sofie vinden in mijn shop: www.roosjeshaakbeestjes.nl.

Ik heb Sofietje onlangs ook gehaakt met alpacawol. Ze wordt dan wel iets kleiner, maar ze is super zacht. Ook leek het mij leuk haar iets anders te maken, door haar een tuinbroekje aan te geven. De uitleg van het tuinbroekje staat niet in het patroon van geitje Sofie. Ik heb hier een aparte uitleg van gemaakt, die je kunt vinden in mijn shop bij de gratis patroontjes. Er staat een link bij, klik de link aan en je kan direct aan de slag met de tuinbroek.

Ook vind je bij de gratis patroontjes (www.roosjeshaakbeestjes.nl) nog een nieuw patroontje, de love birds. Het is a.s. woensdag valentijsdag en er is toch niks leuker dan iemand verrassen die je lief vind. Ik heb daarom een patroontje bedacht van 2 kleine verliefde vogeltjes. Het is een klein, maar super schattig patroontje. Een Valentijns kadootje van mij voor jullie!

Heel veel haakplezier met deze nieuwe diertjes en een liefdevol Valentijn gewenst!!

Groetjes,  Roosje

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in