Haak nieuwtjes

Een haakloze januari maar wel de laatste haaknieuwtjes op een rijtje gezet voor je.

0
231

Het leven van een haakontwerpster met een drukke baan gaat niet altijd over rozen. Nu is januari nooit mijn favoriete maand. De gezelligheid, lampjes en de top 2000 zeggen we weer vaarwel maar met dat ook mijn haak motivatie.

Waar andere een dry january hadden heb ik een haakloze maand achter de rug. Hier en daar wel geprobeerd om de haaknaald op te pakken, maar na een paar steken hield ik er weer mee op. Gelukkig weet ik van mezelf dat dit altijd in januari gebeurt. Geen probleem. Daarom zal de laatste ontwikkelingen en het leukste haaknieuws met je delen van januari.

Een nieuwe maand en dus ook nieuwe projecten

Nu het goede nieuws, het is februari en dat betekend dat ik die haaknaald weer heb opgepakt. Vandaag dus de laatste hand gelegd aan een bijzonder project dat binnenkort hopelijk kan worden gedeeld. Voor nu dus nog wat geheimzinnigheid waar je nog niet zoveel aan hebt maar leuk wordt het zeker! Maar ook meteen een heel nieuw ontwerp verzonnen en gewerkt aan een nieuw ontwerp voor Aan de Haak… Genoeg te doen in februari.

Het laatste nieuws op haakgebied

Ondanks dat ik mijn haaknaald niet zo zeer heb aangeraakt, heb ik wel de laatste nieuwtjes op het haakgebied voor jullie in de gate gehouden en wat een heerlijke maand was het.

In ons kleine kikkerlandje gebeurt genoeg op haakgebied. Nog een paar dagen wachten en het eerste boek van Amilishly is uit. Ik heb zelf een poppetje gemaakt. Alexa weet je altijd te verrassen en de link met Japan in dit boek vind ik heel bijzonder.

Haakboek Amilishly

Den Dennis opende vandaag een nieuwe haakwinkel  (ook voor andere handwerktechnieken te bezoeken) in Haarlem! Kunnen er nooit genoeg van zijn, toch? Plus Yarn en Colors deelde hun 101ste kleurtje. Wat betekend dat mijn collectie op dit moment niet compleet is, maar dit zal niet lang duren. Een lief roze bolletje katoen, is het geen leukerd? Wist je dat yarn en Colors een Nederlands garenmerk is?

Yarn & Colors #101

Ook is er op Nederlands haaknaaldengebied vernieuwing. Kijk vooral even op deze website als je ook een beetje verliefd bent op de Furls haaknaalden. Deze man is iets minder bekend maar maakt prachtige haaknaalden!

Een hele creatieve februari,

Diana // Vaemkes

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in